Summer 03

Simestri i Vjeshtës 2022 fillon ne 1 Shtator 2022 dhe mbaron ne 5 Dhjetor 2022.

  • Periudha e rregjistrimeve (15 Gusht - 15 Shtator)

  • Data e fundit per pagesat: 3 Shtator

RISAT Courses